Home page

Патувај и откривај

Проект за локална и регионална конкурентност.

Откриј ги и уживај во убавините на нашата земја и заокружи ја твојата авантура дома.

ПЛРК е проект на кој активно работевме четири години и успеавме да постигнеме подобри практики за развој на туризмот во Македонија преку бројни инвестиции, дадовме поддршка и обезбедивме нови можности за доближување на локалниот и алтернативен туризам до граѓаните.

Успешни приказни

Ви ги претставуваме 14-те најуспешни потпроекти поддржани во рамки на Проектот за локална и регионална конкурентност.

Инфраструктура

Микро и мали претпријатија

Непрофитни организации

Постојат места кои вреди да се посетат!

Разгледај ги проектите на ПЛРК и запознај се со дестинациите кои ги опфативме со проектот!

Запознај се со проектот и резултатите кои ги постигнавме.