Убавините на Шара

Автентична летна тераса со детско катче и поглед кон убавините на Шара

Агрополог, Желино

Цел

Да се подобри доживувањето на туристите преку зголемување на капацитетот и воведување на нови автентични содржини во туристичката понуда

Вредност

Вкупен буџет за потпроектот:

4.760.100,00 mkd

Европска Унија и Влада на РСМ:

2.380.050,00 mkd

Агрополог – Желино:

2.380.050,00 mkd

Запознај го тимот кој помогна во реализација на проектите