07 / 05 / 2021

Барање за изразување на интерес: Консултантски услуги за спроведување на активности за зголемување на видливоста на Проектот

Единицата за спроведување на проектот “Локална и регионална конкурентност” објавува покана за изразување на интерес за консултантски услуги за спроведување на активности за зголемување на видливоста […]
15 / 04 / 2020

Известување за работа на градежни компании во време на полициски час

Во врска со Одлуката за утврдување на постоење на вонредна состојба објавена во Службен весник на РСМ бр.68/2020 од 18.03.2020 година и Одлуката за забрана и […]
11 / 03 / 2020

Барање за изразување на интерес – Индивидуален консултант за правна експертиза

Единицата за спроведување на проектот “Локална и регионална конкурентност” објавува покана за изразување на интерес за извршување на консултантски услуги – индивидуален консултант за правна експертиза. […]
27 / 02 / 2020

Барање за изразување на интерес – Надзор на градежни работи во 3 (три) општини и 1 (еден) плански регион во Република Северна

Единицата за спроведување на проектот “Локална и регионална конкурентност” објавува покана за изразување на интерес за извршување на консултантски услуги – консултантска фирма за надзор на […]
06 / 12 / 2019

Покана за доставување на понуди – Изведба на градежни работи за реконструкција на летна сцена и партер, пристапна улица и рекреативна зона во Општина Дојран

Потпроект: „ Дојран – Туристички бисер на Југоисточна Македонија“– Општина Дојран Потпроект бр: LRCP-1/18-SG-38 Наслов на договорот: Изведба на градежни работи за реконструкција на летна сцена и партер, […]
06 / 12 / 2019

Покана за доставување на понуди – Изведба на градежни работи за реконструкција на улица и паркинг до комплекс со спорстски содржини, пешачка и велосипедска патека, Oпштина Прилеп

Потпроект: „Прилепско езеро – нови авантури, нови можности“– општина Прилеп Потпроект бр: LRCP-1/18-SG-39 Наслов на договорот: Изведба на градежни работи за реконструкција на улица и паркинг до комплекс […]
13 / 09 / 2019

Изведба на градежни работи за рехабилитација на пешачко велосипедски патеки и реконструкција на планинарски дом на Пониква, општина Кочани

Потпроект: „Планински велосипедски рај“– општина Koчани Потпроект бр: LRCP-1/18-SG-33 Наслов на договорот: Изведба на градежни работи за рехабилитација на пешачко велосипедски патеки и реконструкција на планинарски дом на […]
31 / 07 / 2019

Покана за доставување на понуди – Изведба на градежни работи за ревитализација на Китино Кале, општина Кичево

Потпроект: „Ревитализација на Китино Кале “– општина Kичево Потпроект бр: LRCP-1/18-SG-37 Наслов на договорот: Изведба на градежни работи за ревитализација на Китино Кале, општина Кичево Референтен бр.: LRCP-1/18-SG-37-NCB/1 […]
25 / 07 / 2019

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ – Објавен ревидиран предмер за Изведба на градежни работи за изградба на спортско – адреналински парк, Општина Карпош

Ве известуваме дека ревидираниот предмер за Изведба на градежни работи за изградба на спортско-адреналински парк, општина Карпош е објавен на порталот на Бирото за јавни набавки […]