14 / 03 / 2018

Дестинација бр. 1: Охрид, Струга, Преспа и нивната околина – 27 март

Ве покануваме на информативна сесија за вториот повик за подгрантови, која ќе се одржи на 27 март, 2018 со почеток во 10:30 часот во Хотел Дрим, […]
14 / 03 / 2018

Дестинација бр. 6: Река регионот, Маврово и околината – 26 март

Ве покануваме на информативна сесија за вториот повик за подгрантови, која ќе се одржи на 26 март, 2018 со почеток во 10:30 часот во Хотел Бистра, […]
14 / 03 / 2018

Дестинација бр. 7: Гевгелија, Дојран и околината – 23 март

Ве покануваме на информативна сесија за вториот повик за подгрантови, која ќе се одржи на 23 март, 2018 со почеток во 10:30 часот во Хотел Романтник, […]
14 / 03 / 2018

Дестинација бр. 9: Струмица и околината – 22 март

Ве покануваме на информативна сесија за вториот повик за подгрантови, која ќе се одржи на 22 март, 2018 со почеток во 10:30 часот во Хотел Глигоров, […]
14 / 03 / 2018

Прв повик за изразување на интерес

Инвестиции на под-грантови во инфраструктура поврзана со туризмот и поврзувања во дестинациите LRCP-1/17 Општо Единицата за спроведување на проектот за локална и регионална конкурентност (ПЛРК) финансиран […]
14 / 03 / 2018

Дестинација бр. 4: Тиквешки регион и околината – 21 март

Ве покануваме на информативна сесија за вториот повик за подгрантови, која ќе се одржи на 21 март, 2018 со почеток во 10:30 часот во Винарија Попова […]
31 / 01 / 2018

Работилници за управување со дестинации

Од 10-ти до 24-ти јануари 2018 година, Единицата за спроведување на проектот “Локална и регионална конкурентност” одржа работилници за управување со дестинација во секоја од 10-те […]
11 / 09 / 2017

Барање за изразување на интерес – Специјалист за набавки

Кабинетот на Заменикот на Претседателот на Владата за економски прашања и координација со економските ресори (КЗПВЕП) го спроведува Проектот за локална и регионална конкурентност во туризмот […]
09 / 06 / 2017

7 работилници за преку 140 потенцијални корисници

Од 25-ти мај до 5-ти јуни, 2017 Единицата за спроведување на проектот “Локална и регионална конкурентност” одржа 7 работилници за повеќе од 140 потенцијални корисници во […]