04 / 11 / 2019

Општина Неготино го развива винскиот и апи туризам

30 / 10 / 2019

Општина Вевчани со нова туристичка понуда

21 / 10 / 2019

Агрополог, Желино воведува нови автентични содржини во туристичката понуда

Преку поддршка на Проектот за локална и регионална конкурентност друштвото за хотелско сместување и угостителски услуги Агрополог – Желино го спроведе потпроектот „Автентична летна тераса со […]
27 / 09 / 2019

Промоција на резултати остварени преку спроведувањето на потпроектот „Музичко – туристичка ИТ платформа на РСМ“

Промоција на македонската туристичка понуда Синоќа, на големата сцена на Македонската Опера и Балет, во присуство на г-дин Никола Бертолини од Делегацијата на Европската Унија и […]
27 / 09 / 2019

Проектот за локална и регионална конкурентност (ПЛРК) избран за најдобар реализиран Проект за 2019 година по повод Светскиот ден на туризмот