04 / 12 / 2019

Малешевската Корија – атрактивна дестинација за планински велосипедизам

26 / 11 / 2019

Винарската визба „Попова Кула“ со нови гастрономски понуди за хедонистички пристап преку Проектот за локална и регионална конкурентност

23 / 11 / 2019

Промоција на резултати на потпроектот „4 сезонска авантура“

Преку поддршката на Проектот за локална и регионална конкурентност, Ски Клуб „Полар“ од Скопје го спроведе потпроектот „4 сезонска авантура“. Целта на потпроектот е да се зголеми […]
15 / 11 / 2019

Промоција на резултатите на потпроектот „Развој на туризмот на Сарај и Матка“

Преку поддршката на Проектот за локална и регионална конкурентност (ПЛРК), Фондацијата за развој на образованието и културата Албиз го спроведе потпроектот „Развој на туризмот во Сарај […]
14 / 11 / 2019

Единицата за спроведување на Проектот во посета на два потпроекти поддржани од ПЛРК

Дел од тимот на Единицата за спроведување на Проектот за локална и регионална конкурентност заедно со Директорот на Канцеларијата на Светска банка во Северна Македонија, г-дин […]