15 / 04 / 2020

Известување за работа на градежни компании во време на полициски час

Во врска со Одлуката за утврдување на постоење на вонредна состојба објавена во Службен весник на РСМ бр.68/2020 од 18.03.2020 година и Одлуката за забрана и […]
16 / 03 / 2020

Сторија „Одбери ново Езерско доживување“

09 / 03 / 2020

Сторија „Одбери ново Планинско доживување“

02 / 03 / 2020

Сторија „Одбери ново СКИ доживување“

24 / 02 / 2020

Сторија „Одбери ново АДРЕНАЛИНСКО доживување“