18 / 08 / 2020

Нова адреналинска авантура во Карпош

Долж кејот на реката Вардар, во завршна фаза е изградбата на спортско – адреналинскиот парк, кој содржи повеќе интересни содржини за младите, спортистите и луѓето кои […]
13 / 08 / 2020

Во тек се активностите за развој на туризмот на Езеро Младост

Заменичката на Претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, г-ѓа Мила Царовска, заедно со Министерот за информатичко општество и администрација г-дин […]
04 / 08 / 2020

Започна обновата на тврдината Цареви Кули во Струмица

Телевизија 24 објави прилог за потпроектот кој го спроведуваме заеднички со општина Струмица, преку  кој ќе се подобри пристапноста и ќе се реставрираат дел од бедемите […]
04 / 08 / 2020

Започна новата кампања „Патувај и откривај“

Ја започнуваме кампањата “Патувај и Откривај!” со која подетално ќе Ве запознаеме со резултатите и успешните приказни на Проектот за локална и регионална конкурентност и неговиот […]
19 / 06 / 2020

Потпроектот за развој на авантуристички туризам во Крушево е во завршна фаза

Заменичката на Претседателот на Владата задолжена за економски прашања и координација со економските ресори, г-ѓа Мила Царовска, заедно со Градоначалникот на Општина Крушево, г-дин Томе Христоски, […]