14 / 03 / 2018

Дестинација бр. 4: Тиквешки регион и околината – 21 март

Ве покануваме на информативна сесија за вториот повик за подгрантови, која ќе се одржи на 21 март, 2018 со почеток во 10:30 часот во Винарија Попова […]
31 / 01 / 2018

Работилници за управување со дестинации

Од 10-ти до 24-ти јануари 2018 година, Единицата за спроведување на проектот “Локална и регионална конкурентност” одржа работилници за управување со дестинација во секоја од 10-те […]
11 / 09 / 2017

Барање за изразување на интерес – Специјалист за набавки

Кабинетот на Заменикот на Претседателот на Владата за економски прашања и координација со економските ресори (КЗПВЕП) го спроведува Проектот за локална и регионална конкурентност во туризмот […]
09 / 06 / 2017

7 работилници за преку 140 потенцијални корисници

Од 25-ти мај до 5-ти јуни, 2017 Единицата за спроведување на проектот “Локална и регионална конкурентност” одржа 7 работилници за повеќе од 140 потенцијални корисници во […]
10 / 03 / 2017

Информативна сесија во Охрид

На 16 декември 2016 г. (петокот), ЕСП на ПЛРК ја организираше својата прва информативна сесија за потенцијалните корисници во хотелот Метропол во Охрид. На настанот присуствуваат […]