14 / 03 / 2018

Дестинација бр. 1: Охрид, Струга, Преспа и нивната околина – 27 март

Ве покануваме на информативна сесија за вториот повик за подгрантови, која ќе се одржи на 27 март, 2018 со почеток во 10:30 часот во Хотел Дрим, […]
14 / 03 / 2018

Дестинација бр. 6: Река регионот, Маврово и околината – 26 март

Ве покануваме на информативна сесија за вториот повик за подгрантови, која ќе се одржи на 26 март, 2018 со почеток во 10:30 часот во Хотел Бистра, […]
14 / 03 / 2018

Дестинација бр. 7: Гевгелија, Дојран и околината – 23 март

Ве покануваме на информативна сесија за вториот повик за подгрантови, која ќе се одржи на 23 март, 2018 со почеток во 10:30 часот во Хотел Романтник, […]
14 / 03 / 2018

Дестинација бр. 9: Струмица и околината – 22 март

Ве покануваме на информативна сесија за вториот повик за подгрантови, која ќе се одржи на 22 март, 2018 со почеток во 10:30 часот во Хотел Глигоров, […]
14 / 03 / 2018

Прв повик за изразување на интерес

Инвестиции на под-грантови во инфраструктура поврзана со туризмот и поврзувања во дестинациите LRCP-1/17 Општо Единицата за спроведување на проектот за локална и регионална конкурентност (ПЛРК) финансиран […]