27 / 11 / 2020

Откривај ги убавините во Охрид, Струга и Преспа

Активирана веб платформата и мобилната апликација со поддршка од ПЛРК Потпроектот „Охрид & Преспа То Гоу“ спроведен од страна на Здружението „Коцка“ – Скопје, наменет за […]
04 / 11 / 2020

Развој на туризмот на споменикот на културата – Старата скопска чаршија

10 / 10 / 2020

Нови возбудливи (аван)тури и подобар престој за млади во Кампот „Извидник“ – Струга

За подобар престој на сите млади извидници во кампот „Скаут“, подобрена е понудата за сместување и набавена е опрема за организација на активности на отворено. Со […]
09 / 10 / 2020

Подобар престој и нови аван(тури) во хотел Пела – Охрид

Неповторливиот звук на езерските бранови и свежиот ветер се вистински мир за душата. Секој миг поминат на Охридското Езеро претставува голема привилегија. Патувај со велосипед во […]
15 / 09 / 2020

Патувај и откривај нови (аван)тури на Шар Планина!

За време на викендот три корисници на грантови од Проектот за локална и регионална конкурентност ја презентираа комплементарната туристичка понуда на нови (аван)тури на Попова Шапка […]