07 / 05 / 2021

Барање за изразување на интерес: Консултантски услуги за спроведување на активности за зголемување на видливоста на Проектот

Единицата за спроведување на проектот “Локална и регионална конкурентност” објавува покана за изразување на интерес за консултантски услуги за спроведување на активности за зголемување на видливоста […]
19 / 01 / 2021

Покана за доставување на понуди – Набавка и инсталација на Смарт опрема за Општина Велес

Invitation for Bids: Procurement and installation of Smart Equipment for Municipality of Veles Sub-project: “SMART LAKE MLADOST First innovative tourist attraction in Macedonia” Sub-Grant No.: LRCP-1/18-SG-34 Contract Title: […]
15 / 04 / 2020

Известување за работа на градежни компании во време на полициски час

Во врска со Одлуката за утврдување на постоење на вонредна состојба објавена во Службен весник на РСМ бр.68/2020 од 18.03.2020 година и Одлуката за забрана и […]